Links naar andere goede websites

Kijk ook op:

marcelhendrik grafische vormgeving

Het ging er om dat je, je tijd benutte. Arme tijd, dacht ik. Had die, als beperkte grondstof, niet het recht om af en toe braak te liggen.

uit: Portret van een man
Door Jens Christian Grøndahl

marcel de wit op padlet

“In alles wat leeft ligt een stuk ziel of eeuwigheid besloten. Dat kun je wel  voelen – niet op een verheven manier, maar gewoon met je zintuigen. Het is iets heel levends, iets wat je nooit in de steek laat. Het zit ‘m in de getijden, in de bomen die ineens nieuwe scheuten krijgen, in de dingen die veranderen, groeien, vervallen. Dat is de levenskracht, het wezen van de dingen”.
 
Maarten Toonder

Lijnbdesign

Welkom bij lijnb!  Een initiatief van Bob van Oosten (Amsterdam, 1957) om de verkoop van design & vintage items en werk op het gebied van fotografie en beeldende kunst in één ruimte onder te brengen op een prachtige locatie in Alkmaar.  Aan het Ritsevoort op nr. 10 vindt u o.a. keramiek, vintage leren tassen, houten speelgoed, kunstboeken en (woon)accessoires.  Ook zijn er regelmatig wisselexposities van beeldend kunstenaars en fotografen uit Alkmaar en (wijde) omgeving. 

Fotocafe Alkmaar

Het Fotocafé is een platform voor iedereen die een passie heeft voor fotografie en fotograferen. Voor iedereen die inmiddels al genoeg fotocursussen heeft gedaan maar de drive wil houden om te blijven fotograferen. Het is de plek waar je inspiratie opdoet, waar je werkt aan opdrachten, waar je foto’s en ervaringen bespreekt en waar nieuwe initiatieven worden ontplooid. 

Petra Kruijt kunstschilder

Mijn naam is Petra Kruijt (1964)
Ik leef en werk in de Alkmaarse Spoorbuurt. Ik woon er sinds1997 met veel plezier, mijn dochter Nina is er opgegroeid en mijn ziel zit in het huis waar ik thuis ben.
In het centrum van Alkmaar zijn de ateliers van het Alkmaars Kunst Collectief gevestigd  waar ik bij  aangesloten ben..
100 Heads challenge
In week 1 van 2022 ben ik gestart met de challenge ‘100 heads’.  In 2 jaar tijd probeer ik 100 portretten te schilderen. Ik post ze op mijn Instagram- en Facebook account.

Artiance centrum voor de kunsten

Artiance is een centrum voor de kunsten in Alkmaar, waar je kunt genieten van musical, muziek, theater, beeldend media en meer. Ontdek het cursusaanbod, de activiteiten en de …

Linda smartphone fotografie

Ik ben Linda Smit, oftewel Vlinderlin, en ik ben Smartphone fotograaf. Ik hou van het contact en de verbinding met de natuur en mensen ,dan ben ik in mijn element!
Ga je ook mee met 1 van mijn gezellige leerzame “Smartphone Photowalks” door het hele land, dan laat ik je alle mooie mogelijkheden zien van de camera van je smartphone. Ik laat iedereen in zijn waarde, ben geduldig en wil graag laten zien hoe mooi de wereld is!

Nouch reclame bureau

Mijn naam is Nouch – Nouchka Huijg – kunstenaar en illustrator gevestigd in Amsterdam met ervaring in mode, redactioneel, eten, geuren en meer. U kunt ook bij mij terecht voor persoonlijke vragen, tentoonstellingen, muurschilderingen, wilde projecten.

info@nouch.com / +31 (0)6 485 253 15

Veel plezier MdWP